Jump to content
Enpass Discussion Forum

Abhishek Dewan

Enpass team member
  • Posts

    320
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Posts posted by Abhishek Dewan

  1. Hi @JeffB

    The bug due to which item display is getting garbled will be fixed in our upcoming Enpass stable version (ver 6.8.0) update. Regarding slowness in the Enpass app, kindly share the below details with me, and I'll get it checked - 

    1. The platforms on which you have Enpass installed where you are facing this issue. Please share the version of the Enpass app and OS installed on those platforms as well.
    2. Is the application showing slowness after any particular action, i.e, launching the app for the first time, searching etc?
    3. The number of vaults and Items you have in your Enpass app.
  2. Hi @tlance

    Apologies for the inconvenience caused to you in this matter. Please try attaching the URL of the webpages again. I would also suggest double-checking that you have Inline pop menu feature enabled in your Safari browser. Please follow the steps mentioned in attached screenshot-

    image.png.4a3071e2b32be10cf72a2fcc4c0b7469.png

     

  3. Hi @tlance

    On the device on which you are experiencing this issue, make a manual backup/set up synchronization, and then reinstall the app. Could you also let us know if you downloaded Enpass from Mac AppStore or our official website and try downloading it from another source to see if the problem persists? Additionally, the URL of a few web pages where you are experiencing this issue would assist us in investigating this further.

     

  4. Hi @tlance

    Welcome to the Enpass Forums.

    Please ensure that the Enpass application is running in the background when you are using the browser extension. The “Enable Extensions” under Browser settings of your Enpass application should also be enabled. Moreover, for the Safari browser, the extension gets installed automatically with the installation of the Enpass desktop application. You need to enable it from Safari Preferences → Extensions → Enpass. You can also refer to this link for setting up Extension for Safari browser.

    If the above instructions do not help, kindly share the below details with me and I'll get this investigated for you -

    1. Are you facing this concern on all web pages or any particular ones? Kindly share the URL of the web pages in case the issue is occurring only on some web pages.
    2. Is this issue occurring on any other browsers as well or just Safari?
  5. Hi @Anthony N.

    Welcome to the Enpass Forums.

    Please look for default browser settings i.e. Apps> Default apps> and check which browser has been set as default.

    Otherwise, you can choose any browser you wish to use as Enpass supports all the popular web browsers like Chrome, Firefox, Edge, Safari, Vivaldi and browsers based on Chrome and Firefox. After opening the browser of your choice, kindly open this link and download the Enpass Extension relevant to the browser. You can also refer to our handy guide for Setting up browser extensions.

  6. Hi @gyan000

    The reason for your disappointment is certainly understandable.

    This issue will be resolved, and our dedicated development team is already hard at work. For the moment, I will be unable to provide an ETA. My personal attention is being given to this concern, and if any resolution is found, I will be sure to update this forum. I appreciate your patience and cooperation while we look into this matter.

  7. Hi @gyan000

    I can certainly understand your disappointment in this case.

    We do plan to fix this issue, and our dedicated development team is already working on resolving it. Unfortunately, I will not be able to share any ETA at the moment. I'm personally expediting this concern, and in case of any fixes, I will be sure to update this forum. Your patience and co-operation in the meantime are appreciated.

  8. Hi @sacha0501

    Welcome to the Enpass Forums.

    Thank you for your feedback on our Enpass beta (ver. 6.8.0) app. Could you please also check if the same issue is occurring after downloading the Enpass app website version? I have also forwarded your concern to our dedicated testing team. As soon as they update me on this matter, I'll be sure to notify you on this forum. Thanks for your patience in the interim.

    #SI-2741

  9. Hi @wmc

    Please ensure that the Enpass application is running in the background when you are using the browser extension. The “Enable Extensions” under the Browser settings of your Enpass application should also be enabled.

    I would also suggest checking that you have the latest version of Firefox installed. If these instructions do not help, then I'll require some additional information. Please share the below details with me, and I'll get this investigated for you -

    1. The version of the OS, Firefox and Enpass extension you are using.
    2. Did you download the Enpass app from the Windows Store or our official website?
    3. A screenshot of any error occurring would be helpful.
    4. Could you please check and confirm if you have allowed the Enpass app in your Firewall and your Antivirus settings? Please share the name of the antivirus as well.
    5. Are you using any VPN service? Please try disabling it to check if the issue persists. Also, share the name of the VPN you are using.
    6. Are you facing a similar issue on any other browser as well?
  10. Hi @hvarun29

    Depending on the device you are using, saving new logins can slightly differ. On Android devices, the Enpass app automatically detects a new login when you try to sign-in and prompts you to save. On iOS devices, after filling in the details, click on 'Key' icon (Passwords)-> Create new -> Save.

  11. Hi @Fadi

    As you mentioned that you are creating a key file for the secondary vault, could you please confirm that you are using the password of your secondary vault + key file instead of the master password for Enpass on your other device when trying to restore this vault? For troubleshooting purposes, please try the below steps and share your findings with me - 

    1. Create a new vault 'test' and set its password as 'test'. While creating the vault, also set a key file for it.
    2. Sync this vault with a new cloud account.
    3. On your other device, try restoring this 'test' vault by entering the vault password 'test' and the key file.

    Were you able to access this vault on your other device?

  12. Hi @Jedy

    We are looking into the issue reported by you where you are getting error code - 985 when trying to restore your WebDAV vault. Our team of experts require some additional information in this matter; please direct message me the below details - 

    1. The version of the Enpass app you have downloaded.
    2. If possible, please share the demo account of the WebDav.
  13. Hi @Fadi

    Could you please confirm the number of vaults you have in your Macbook Enpass app, and did you create a key file for the master password (which is associated with the Primary vault) or any secondary vault?

    If you have created a key file for your Primary vault and you try to restore this vault on any other device, it will require your master password + key file of the Primary vault. Similarly, if you created a key file for any secondary vault and you are trying to restore this secondary vault on a different device, then the password of this vault + key file of this vault will be required. You can also refer to this link on how to use key files.

    Note - It is possible to create multiple vaults with multiple key files, and you will be able to access the vault only by using the appropriate master password/vault password along with the appropriate key file.

  14. Hi @ExD

    When you click on '+' in your Enpass iOS application to add a new Item, a screen appears similar to the one I attached in the screenshot below before the screen you shared in the image. Please try changing your vault by clicking on 'Save to Vault' on that screen and share your findings with me. -
    image.thumb.png.116f15430fa06ef46921611f16f43488.png

    • Thanks 1
  15. Hi @hvarun29

    Using Save as Webform is the best choice when there are multiple custom fields on a webpage because, with this feature, Enpass can map multiple fields for auto-filling purposes. You can also refer to this link to know more about Webforms.

    You can also try adding the item through the Inline menu function. When on the login page of this same website, enter your credentials. Upon entering your details, you will see the option 'Add to Enpass' (please refer to the attached image). Click it, and the information will be saved to Enpass.

     

    image.png.c2756e15497a40e18ba584ea30589d8f.png

×
×
  • Create New...