Jump to content
Enpass Discussion Forum

Abhishek Dewan

Enpass team member
  • Posts

    1604
  • Joined

  • Days Won

    88

Posts posted by Abhishek Dewan

  1. Hi @Mike D

    Welcome to the Enpass Forums.

    For the Enpass auto-fill to work on your iOS/iPadOS devices, kindly ensure that you have enabled the settings mentioned in this link. If they are enabled, try disabling and enabling them again.

    If the issue persists, please share the below details with me and I'll have this concern investigated for you -

    1. The version of the Enpass app, OS and browser you are using on the devices on which you are facing this concern.
    2. Are you facing this issue on particular apps/webpages or all of them? Kindly share a name of few so we may investigate those.
  2. Hi @ng4ever

    At the moment, the Enpass app only allows printing of all the Items of a particular vault without any customization option for each login. However, I have shared your comments as feedback with the dedicated development team so they may consider it for future Enpass versions.

     

    We do have a workaround in this scenario. Kindly share the number of Items you wish to print and if all those Items are inside the same Vault?

    #SI-3141

  3. Hi @compoundbow83

    Thank you for sharing the details. Please try the below troubleshooting steps and share your findings with me -

    1. Disconnect All Vault Syncs in Enpass.

    2. Manually create a backup of all vaults from Enpass File Menu → Backup. Store this backup file at a local directory on your device.

    3. Now in Enpass, Erase Everything from Advanced in Enpass Preferences → Uninstall Enpass from device → Re-install Enpass from Apple Store.

    4. Launch Enpass → Select This Mac → Select Backup File → Select the above created backup from local → Restore the data into Enpass.

    5. Once Successfully restored, Activate Enpass using their Registered Email ID.  After activation, Enable Touch ID from Security Preferences in Enpass.

    Once done, you can reconnect your vaults to respective cloud service for synchronization.

    Regarding "Unable to connect 2 Vaults with Webdav" error, please share the requested information so we may proceed forward with the investigation.

  4. Hi @Onotseike

    This error occurs when you try to synchronize a vault with a cloud account which already has a database present. Could you please double check and ensure that you are synchronizing the correct vault with the correct cloud account? If yes, please share the version of the Enpass app and OS of all the devices on which you are facing this concern and I'll have this further investigated for you.

  5. Hi @firewally

    Could you please confirm if you tried re-configuring and re-installing the Enpass Extension? Also, I suggest creating a manual backup of your Enpass data and then reinstalling the app.

    If the above workaround does not work, please share the below details with me and I'll have this further investigated for you -

    1. Is the Enpass Extension becoming unresponsive just on the https://tracker.censhare.de/censhare5/client/ webpage or any others as well? If there are others, kindly share their URL.
    2. Regarding the Enpass app crashing, is the app crashing for you after a certain step, ie, after editing an Item, creating a new Item, etc? Or is it completely random?

    3. Try disconnecting the internet, then launch the Enpass app and observe if the app is still crashing for you. If it is not crashing, then while the internet is disconnected, try removing the cloud account you are using for synchronization, enable the internet and re-launch Enpass to check if the app is still crashing. Also share the cloud service you are using to synchronize your data.

  6. Hi @Onotseike

    Welcome to the Enpass Forums.

    For quick troubleshooting please follow the below-mentioned steps (first for your Primary vault and then for your secondary vault) and share your findings with me.

    1. Ensure that your database is up to date for your vault. Then take a manual backup of your Enpass database on your device.
    2. Disconnect the OneDrive sync for this vault on all devices.
    3. Open your One-Drive account in any browser.
    4. Remove the Enpass & Enpass 1 folders from the OneDrive account.
    5. Re-set up the sync with OneDrive on all the devices and check.
  7. Hi @Luuk

    We are looking into the concern reported by you. As per our observation, Authelia based login is used by multiple webpages. Different webpages have different Enpass behavior, so the reported issue issue can be specific to a particular webpage. It will help us best if you could please share the URL of your webpage or save the webpage and share the same with us.

    To save the webpage, please refer to the below steps -

    1. On your browser, open the webpage on which the issue is occurring.
    2. Use the command “Ctrl + S“ to save the webpage to your Desktop OR you can right-click on the webpage → Save Page As → Save.
    3. An HTML file and a folder of that webpage will be saved on your PC. Select both documents and compress them into a ZIP file.
    4. Then share that ZIP file with us, and we will get this issue further investigated.
    • Like 1
  8. Hi @compoundbow83

    Regarding the Touch ID not working and Enpass not accepting master password on first attempt in Mac, our testing team requires some additional information in this matter -

    1. Is there any particular scenario where you face this issue. Like waking device from sleep, or system startup?

    2. Are you having multiple users setup in your device with different Enpass Application setup for all users or have multiple Enpass versions(Store and website) set up?

    Thank you for your cooperation in this matter.

  9. Hi @firewally

    Welcome to the Enpass Forums.

    For troubleshooting purposes, please try re-configuring the extension, and reinstalling it from here. If the issue persists, kindly share the below details with me and I'll have this further investigated for you -

    1. A screenshot of any error occurring would be helpful.
    2. Is the Enpass app showing you a crash report after the crash? If yes, kindly share it with me.
  10. Hi @paulsiu

    It is definitely a strange occurrence. As synchronization in Enpass depends on time stamps, please ensure that the time setting on all your devices is set to automatic and there is no discrepancy. Moreover, each sync is time-stamped, and you can check your sync status any time:

    1. Go to Settings > Vaults, and select the vault you want to check.
    2. Under the heading Last Synchronized, you will find the time stamp of the most recent sync.
  11. Hi @newuser

    Welcome to the Enpass Forums.

    For troubleshooting purposes, I would recommend going through the steps in this link and ensuring that you have set up the Autofill settings for your iOS correctly. If everything is set up correctly, create a manual backup/set up synchronization for your Enpass data and then reinstall the app. Let me know if the issue persists.

  12. Hi @Luuk

    For quick troubleshooting purposes, please try the below steps and let me know if they help -

    1. Take a note of your credentials of this website, then remove the item that you have saved in your Enpass app for this web page.
    2. Then, on the login page of this same website, enter your credentials. Upon entering your details, you will see the option 'Add to Enpass' (please refer to the attached image). Click it, and the information will be saved to Enpass.
      image.png.5ec7601c16ba695a59ad5e8279d692f8.png
    3. Try autofilling again on the same web page, and share your findings with me.

    If the issue persists, kindly share the below details with me and I'll have this further investigated for you -

    1. The version of the Enpass app, OS, Enpass Extension and browser you are using.
    2. Are you facing this issue on multiple browsers?
    • Like 1
  13. Hi @compoundbow83

    I have notified our testing team regarding the concerns you are still facing and will get back to you soon with an update. As for "Unable to connect 2 Vaults with Webdav" error, I will require some additional information for a thorough investigation of this issue. Kindly create a demo account of your Webdav and DM me the username, password and URL. We appreciate your co-operation in this matter.

  14. Hi @paulsiu

    As suggested by @Ivarson, please try restoring a previous backup on your old pc and then synchronize the data. You can refer to the below steps -

    1. Disconnect the synchronization for this vault from all the connected devices.
    2. Create a manual backup of your recent data on your old pc and check if you enabled Auto-backups (this setting can be found under Enpass Settings -> Backup -> Auto backup). 
    3. If yes, try restoring a previous backup from the same path and confirm if all your data has been restored. After confirming, set up synchronization on this old pc first and then on the rest of the devices.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy