Jump to content
Enpass Discussion Forum

Abhishek Dewan

Enpass team member
  • Posts

    1604
  • Joined

  • Days Won

    87

Posts posted by Abhishek Dewan

  1. Hi @vancouverism

    For troubleshooting purposes, please create a manual backup of your Enpass data then follow the below steps -

    1. Remove the synchronization from all the connected devices. While doing so, you will also get an option to 'Delete data from Cloud account'. Please proceed with it and after doing it, enable the synchronization again first on the device with the most recent data and then on the rest of the devices.
    2. Could you please check and confirm that the time setting is set to automatic on all the devices and there is no time difference ? If they are not, kindly set it to automatic.
    3. Try clearing the cache and cookies of the browser or use a different browser to set up sync.
    4. Ensure that you have allowed access to Enpass in your Firewall/Antivirus Settings. Moreover, if you are using any VPN service, try disabling it to check if the issue persists.
    5. After creating a manual backup , perform erase everything operation from Enpass Settings → Advanced. Once done, restore data from the backup file, then setup sync to the Dropbox account.

    If the issue persists, please share the below details -

    1. The version of the Enpass app and OS you are using on your devices
    2. Any Firewall/Antivirus/VPN service you are using.
    3. A screenshot of any error occurring would be helpful.
  2. Hi @Anthony

    We appreciate your effort in bringing this matter to our attention. Your feedback has been duly acknowledged and relayed to our committed team for prospective enhancements. Meanwhile, we kindly request you to activate the "Autofill using Accessibility services" feature via the Enpass App Settings -> Autofill. This will facilitate autofill functionality on the Edge beta browser.

    #SI-3456

    • Thanks 1
  3. Hi @jade

    Our team is looking into this concern for you but in order to successfully replicate this issue on our end, we will require some additional information in this case -

    1. Please share your iPad device details, and pencil hardware you are using.
    2. Is the Enpass app not responding to Apple pencil at all or does it occur sometimes?

    We appreciate your cooperation in this matter.

     

  4. Hi @Jankete

    For troubleshooting purposes, please follow the below steps -

    1. Ensure that the latest version of Enpass is installed on your device and that the Enpass application is running in the background when using the browser extension. In addition, the “ Enable Extensions ” under the Browser settings of your Enpass application should also be enabled.
    2. I would also suggest checking that you have the latest version of browser installed , re-configuring the extension, and reinstalling it from here.
    3. Try clearing the cache and cookies of the browser.
    4. In case you are using an unsigned browser, you can also try unchecking ' Authorize browsers with code signature only option ' in Enpass app Settings → Browser → Browser Authentication.

    If the issue persists, kindly share the below details and I will gladly get this checked for you -

    1. The version of the Enpass app, OS, Enpass Extension and browser you are using.
    2. Any Firewall/VPN service you are using.

     

  5. Hi @Red0210

    After conducting a comprehensive examination of this matter, we have successfully replicated the issue. Our dedicated team of developers is currently focused on rectifying this as a top priority. A solution to this problem will be incorporated into future versions of the app. We sincerely thank you for your understanding and collaboration during this interim period.

    #SI-3427

    • Like 1
  6. Hi @MrElectrifyer

    Thank you for informing me that the problem you were encountering has been resolved.

    It's conceivable that the bug might have originated from Microsoft's side, and we suggest maintaining the Enpass app and your operating system up to date to ensure a smooth user experience. Should this issue resurface, please provide an update on this forum. Our team will be more than willing to conduct a deeper investigation for you.

    • Like 1
  7. Hi @Monyker

    I certainly understand your point. If you would like us to investigate this concern, kindly share the below details -

    1. The version of the Enpass app and OS you are using on all your devices.
    2. Did you recently update the app? If yes, would it be possible for you to share the version of the app you were using before?
    3. Have you recently changed the master password on any of your other devices?
    4. Were you facing this issue with the master password on all your devices or only particular one? If there is only particular device, were you accessing the app on other devices were the same master password or biometrics?
  8. Hi @GDN

    For troubleshooting purposes, please try the below steps and share your findings with me - 

    1. I would recommend checking this link to ensure that you are not missing any crucial steps to enable TOTP for this webpage.

    2. Please check and confirm that the time is correct on your device and also set to automatic.

    If the issue persists, please confirm the webpages on which you are facing this concern and I will get it checked for you.

  9. Hi @Monyker

    If you feel that the master password you are entering is correct, for troubleshooting purposes, I recommend checking our highly useful troubleshooting guide.

    Important Note -

    The master password is used to access the Enpass app and is associated with the Primary vault. Any other vault you create in the Enpass app has its own vault password. Now, for example, let's say on your other devices (laptop, iPhone, iPad) you are using multiple vaults, say Vault 1 (Primary) synced with cloud account 1 and Vault 2 (Secondary) synced with cloud account 2.

    Now, if you try to restore your Vault 1 data from your cloud account 1 on any other device, the app will require the master password (as the master password is associated with the Primary vault). However, if you try to restore Vault 2 data from your cloud account 2 on any other device, you will need to enter the Vault password to access it and not the master password (Secondary vaults are associated with their vault password). 

    In case you are using multiple vaults, try entering all the Vaults passwords and master password.

  10. Hi @JasonEnpass

    Could you please confirm if you are getting the error message when trying to use the browser Extension? If yes, do give the below steps a try and share your findings with me -

    1. Ensure that the Enpass application is running in the background when using the browser extension. In addition, the “ Enable Extensions ” under the Browser settings of your Enpass application should also be enabled.
    2. I would also suggest checking that you have the latest version of browser installed , re-configuring the extension, and reinstalling it from here.
    3. Try clearing the cache and cookies of the browser.
    4. In case the browser you are using is not code signed, you can also try unchecking ' Authorize browsers with code signature only option ' in Enpass app Settings → Browser → Browser Authentication.
    5. Ensure that you have allowed access to Enpass in your Antivirus/Firewall/VPN settings. Also try disabling them to see if the issue persists.

    If the issue persists, please share the below details and I'll get this checked for you -

    1. Any VPN/Firewall/Antivirus software you are using.
    2. A screenshot of any error occurring would be helpful.
×
×
  • Create New...