Jump to content
Enpass Discussion Forum

Abhishek Dewan

Enpass team member
  • Posts

    1604
  • Joined

  • Days Won

    88

Posts posted by Abhishek Dewan

  1. Hi @sabralod

    Welcome to the Enpass Forums.

    I can certainly understand your disappointment in this matter. We forwarded this request to our developers and would like to inform you that they have investigated its feasibility. This feature request may be included in future Enpass releases even though we have not yet received any specific version updates. Your support and patience are greatly appreciated.

  2. Hi @Fabian1

    I completely understand your point of view, and we are aware of the demand for many feature requests that we receive via forums and email. We are grateful for the feedback we receive from our users, and we keep track of every request. However, all new features undergo certain phases when they are implemented, such as feasibility tests, development, etc, and are only released after a rigorous testing process.

    Having said that, we will definitely notify our users via our forum and release notes once a new feature is released. We appreciate your patience until then.

  3. Hi @Ivarson

    Thank you for sharing the feedback related to this issue. I shared your comments with our dedicated team, and upon a thorough investigation, we were able to reproduce the bug. Our development team is now working on fixing it as a priority, and a patch addressing this issue will be released soon. We appreciate your kind patience and cooperation in the interim.

    • Thanks 1
  4. Hi @Monica

    To maintain the smooth functioning of the Enpass Extension and a seamless auto-filling experience, the “Payment Methods” in the Chrome browser is handled by Enpass Extension. As Enpass safely secures your passwords, login information, documents, payment methods etc, Google’s password manager will hinder the auto-filling process, which will impact the overall user experience with our application.

    Moreover, Enpass extension controls the mentioned behavior when you have enabled “Set as default” from extension settings. Firstly you can fill payments from the Enpass extension by first adding them in Enpass. Secondly, if you want to fill through chrome saved payments and think Enpass is blocking it, you can disable “Set as Default”. However, we don’t recommend this workaround as if enabled, then the chrome popup and Enpass inline menu will get displayed where the chrome popup will always be on top of the inline menu.

  5. Hi @falkio

    We appreciate you considering Enpass for your password management needs! Currently, we are running Valentine's day offers in which we are offering discounts on only Individual (recurring) and Family Plans. Unfortunately, we do not have any ongoing offers/deals at the moment for the One-Time license. We suggest keeping an eye out for any upcoming promotions/offers to get the Premium One-Time license at a discounted rate.

    To check out the Valentines day sale on our website, please refer to this link.

  6. Hi @TheDetective

    To assist you better with this concern, please share the below details with me -

    1. The version of the Enpass app, OS, Enpass Extension and browser you are using.
    2. The URL of the webpages on which you are facing this concern.
    3. A screenshot of any error occurring or a short video showing this behavior would be helpful.

    Note - You can share the recording with us at support@enpass.io and mention this forum.

  7. Hi @Fabian1

    As mentioned in the post above, error code 18 is a curle error. I have also posted a description of the same along with a link for reference. If you would like us to investigate this concern for you, kindly DM me the exact version of the Enpass app and OS you are using, along with a demo Nextcloud account with its username, URL and password.

  8. Hi @steve77054

    Welcome to the Enpass Forums.

    For troubleshooting purposes, please refer to the below troubleshooting steps -

    1. I would also suggest checking that you have the latest version of browser installed. Also, Go to Safari Preferences > Extensions > Enpass. Click the checkbox next to Enpass Extension in the sidebar. Click the Turn On button in the pop-up that appears. Once the extension is installed, connect it to the Enpass desktop app to allow access to your saved accounts and passwords.
      Note - If this Setting is enabled, try disabling and enabling it again.

    2. Try clearing the cache and cookies of the browser.

    3. Ensure that you have enabled 'Show Inline Popup menu' for your browser. You can refer to the steps in this link.

    If the issue persists, please share the below details and I'll have this further investigated for you -

    1. The version of the Safari browser and Enpass Extension you are using.
    2. Are you facing this issue with any other browsers as well?
    3. Are you facing this concern with all the webpages or any particular ones? Kindly share the URL of a few.

     

  9. Hi @jleseane23

    Welcome to the Enpass Forums.

    For troubleshooting purposes, please create a manual backup of your Enpass data then follow the below steps –

    1. Remove the synchronization from all the connected devices. While doing so, you will also get an option to 'Delete data from iCloud'. Please proceed with it and after doing it, enable the synchronization again.
    2. Could you please check and confirm that the time setting is set to automatic on all the devices and there is no time difference? If they are not, kindly set it to automatic.
    3. Try clearing the cache and cookies of the browser.
    4. Ensure that you have allowed access to Enpass in your Firewall/Antivirus Settings. Moreover, if you are using any VPN service, try disabling it to check if the issue persists.
    5. Try disabling Advanced Data protection.
    6. After creating a manual backup, try reinstalling the Enpass app on the affected device.

    If the issue persists, please share the below details -

    1. The version of the browser you are using.
    2. Any Firewall/Antivirus/VPN service you are using.
  10. Hi @jsswood

    Welcome to the Enpass Forums.

    For troubleshooting purposes, please try the below steps -

    1. Ensure that the  Enpass application is running in the background when using the browser extension. In addition, the “ Enable Extensions ” under the Browser settings of your Enpass application should also be enabled.

    2. I would also suggest checking that you have the latest version of browser installed.

      For Safari -
      Go to Safari Preferences > Extensions > Enpass. Click the checkbox next to Enpass Extension in the sidebar. Click the Turn On button in the pop-up that appears. Once the extension is installed, connect it to the Enpass desktop app to allow access to your saved accounts and passwords.

      Note - If this Setting is enabled, try disabling and enabling it again.

      For Chrome - 

      Try re-configuring the extension, and reinstalling it from here.

    3. Try clearing the cache and cookies of the browser.

    If the issue persists, please share the version of the Enpass Extension you are using and I'll have this further investigated for you.

    #SI-2837

  11. Hi @KhakiMan

    When using multiple vaults in Enpass, each vault must be connected to a separate cloud account for syncing. It is not possible to connect more than one vault with the same cloud account.

    However, if you are using WebDAV/OwnCloud, sync with multiple vaults by defining separate paths/folders for each vault. To know about connecting your Vault with Webdav, please refer to this link.

    • Thanks 1
  12. Hi @Jyothi

    Welcome to the Enpass Forums.

    For troubleshooting purposes, please create a manual backup of your Enpass data then follow the below steps –

    1.     Remove the synchronization from all the connected devices. While doing so, you will also get an option to 'Delete data from iCloud'. Please proceed with it and after doing it, enable the synchronization again.

    2.     Could you please check and confirm that the time setting is set to automatic on all the devices and there is no time difference? If they are not, kindly set it to automatic.

    3.     Try clearing the cache and cookies of the browser.

    4.     Ensure that you have allowed access to Enpass in your Firewall/Antivirus Settings. Moreover, if you are using any VPN service, try disabling it to check if the issue persists.

    5.     After creating a manual backup, try reinstalling the Enpass app on the affected device.

     

    If the issue persists, please share the below details -

    1.     The version of the browser you are using.

    2.     Any Firewall/Antivirus/VPN service you are using.

×
×
  • Create New...